Summa sidvisningar

torsdag 2 juni 2011

Gratulationskort...

...har man ett aldrig sinande behov av just i juni månad tycker jag! Oproportionerligt många människor verkar fylla år i just juni, för att inte tala om alla studenter och andra examenstagare, dop, bröllop och allt vad det nu kan vara. Räknar man även in konfirmanderna  som kanske mer är i slutet av maj, så inser man vilken stressig tid på året detta är för oss stackars kortmakare, haha. Överträffas väl bara av julkortshetsen :D

Här kommer i alla fall några av dessa gratulationskort:

Först ett med denna jättesöta stämpel som jag fått stämpla upp av någon snäll person på en scrapträff, kommer inte ihåg vem, men tack igen!

Har (som ni inte kan undgå att märka :) ) äntligen lyckats lägga vantarna på Nellie Snellens ursnygga hörn-dies- lööööv`em!

Kortet är oxå inspirationsalster till StampARTics juni-tävling : Färgkombo blå-lila-vit.Sen ett gratulationskort till en 60-årsjubilerande arbetskamrat: Har också införskaffat Spellbinders jätteläckra Fancy Tags 2, dyr månad detta... :)...fast papperen och stora rosen är hemgjorda-billigt :)


Ytterligare en jubilar, svärfar som fyllt 75. Detta är också tävlingsinspiration, fast till PYSSELTAGENS junitävling som är en 1-6 utmaning. Har använt underbara BoBunnys Timepiece 6x6 pad:Till sist ett beställningskort till konfirmand. Har som vanligt lite svårt med kort till tonårskillar... 
Bakgrund med Alcoinks och några TH-dies:Nu ska jag faktiskt gå och motionera lite (!!!) innan det är dags att åka och jobba.

Ha en skön långhelg!

KRAM / Eva

4 kommentarer:

 1. Vilka otroligt vackra kort du gjort. Trevlig helg. Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Wow så många vackra kort, gillar hörndiesen du
  använt på det första, blev riktigt snyggt!
  Kram

  SvaraRadera
 3. så underbara kort och stämpeln med tjejen va så fin.
  MVH. Maud

  SvaraRadera
 4. oj så många fina kort du har gjort.. du är ju suverän på att texta, mycket fint...

  SvaraRadera