Summa sidvisningar

söndag 21 november 2010

Massor av JUL!

Idag blir det inga djupsinnigheter ( inte idag heller kanske jag ska säga :) ), lider av lite hjärnbrist efter att ha jobbat i natt. Börjar dock samla på mig en del kort och annat som jag tänkte visa, var ju ( igen ) lite väl länge sen senaste uppdateringen.
Man känner verkligen att det börjar bli vinter igen, det hinner ju knappt bli dagsljus ens mitt på dagen, i alla fall lite mulna dagar. Snö är helt OK, kyla går också bra men MÖRKRET :( !   Tycker jag blir mer och mer påverkad av detta halv- eller helmörker, kan det vara åldern tro :) ...?!
Ett elände är det när man ska fota också, är ju nästan aldrig hemma när det inte är mörkt och blixt blir ju inte alltid så snyggt- beklagar alltså kvalitén på en del av bilderna...

I tisdags kom jag i alla fall ihåg varför jag egentligen tycker så mycket om vintern. Hade en ledig förmiddag och solen råkade skina så en promenad blev det i gnistrande snö och strålande sol- en välbehövlig stunds ljusterapi :)...

Så här såg det ut i trädgården:


Lite istappar på veranda taket...


Och ett par kort fotade i dagsljus!! Båda är DT-alster åt Pysseltagen och närmare beskrivning kan man hitta här.
 Först ett med den söta Magnoliaängeln, papper från Echo Park och min nya favorit kant/hörnstans från MS:


Och sen ytterligare ett kort med en julMagnolia, även detta med papper från Echo Park. Kul vikning som min duktiga DT-kollega BellaMio gjort en tutorial på:

 Insida 1:

 Insida 2:Ett "ickejulalster" har jag gjort också, ett Farsdagskort med den elegante Henri från Kraftin´ Kimmie Stamps:Visst är han cool :). Pappren från Kaiser Kraft är en vinst från Stellas, verkligen snygga i lite dova välkoordinerade färger- TACK Stellas!!
Knappen i mitten på stora blomman (som tyvärr inte syns bra alls) och den bruna bården kom svärmor med tillsammans med en hel minibyrå med urläckra gamla knappar och en påse gamla spetsar, en del t o m handknypplade- rena julafton i förtid!! Lär dyka upp på alster framöver (om jag nu kan förmå mig att klippa i dom alltså :) )
Dessutom , måste jag berätta, har jag äntligen tagit mod till mig och för första gången försökt sälja lite kort. Svärmor igen, som tog med sig en låda med 20 st överblivna kort till sin körövning och 17 st gick åt! ( Företrädesvis dom "gulliga", inte rätt marknad för alcoinks och "coola" stämpeltekniker tydligen :) )
Tillsammans med det enda (!) beställningskort jag förmått mig till att ta betalt för tidigare så har jag nu alltså tjänat hela 900:-  I alla fall några procents återbäring och mildring av den stora konkursen...=D, räcker ju till några fler stämplar t ex...som jag redan har beställt....

Åter till farsdagskortet, insidan för att visa nya kant/hörnstansen. Me like :)!Förra helgen fick jag för mig att jag skulle göra en hjärtformad ask efter att ha sett några hjärtaskar från YouDo. En hjärtformad ask blev det också efter viss möda, och eftersom jag för ovanlighetens skull kom ihåg  att fota lite under tiden så finns en tutorial på denna att hitta i Pysseltagens blogg.

Bara tre små saker kvar, håll ut :)!

Ett julkort med distressbakgrund, hur dålig fotokvalitet som helst, allt är glimmeristat så det skimrar vilket inte syns, sticklesen ser nästan kopparfärgad ut i blixtljuset men i verkligheten är det Diamond, så det glittrar bara , syns inga fula "plumpar" som på fotot. Har använt ett  par clearstampset från My Paper World- "Christmas Decorations and Embellishments" och "Christmas Borders and Frames", jättesnygga stämplar till otroligt bra pris, 45:-/set!  Blommor av TH / Sissixdies Tattered Florals.
Och så en JulMagnolia till. Här med en färdig  15x15 bakgrund från ett BoBunnypapper (tidsbesparande när man istället pillrar med färgläggningen i 2 timmar :) ):Hade ingen lämplig stämpel att sätta henne på så detta ska föreställa en vedlår med ett fårskinn på :).

Till absolut sist en karamellkartong enligt beskrivning som fanns i sista Magnolia Ink Magazine, julnumret:Närmare beskrivning av denna finns här

Den som mot förmodan orkat läsa ända hit önskar jag

EN RIKTIGT SKÖN SÖNDAGKVÄLL!

KRAM / Eva

4 kommentarer:

 1. Åh så mycket fint du har gjort! Jag skulle kunna beundra dina fina alster hur länge som helst...:D

  SvaraRadera
 2. För att härma tidigare kommentator, så mycket fint du gjort. Vad annat kan man skriva? Det är ju så sant. Och jag tror jag börjar varje kommentar jag lämnar hos dig på samma sätt, hahahaha. Icke mindre sant för det heller!!
  Önskar dig en trevlig helg!
  Mvh Hella

  SvaraRadera
 3. Här inne finns sååååå mycket finat att man bara storknar!!! Du är verkligen heeelt otroligt duktig!! =)

  Kram Maritha

  SvaraRadera
 4. Hej Eva!

  Hade ju missat att uppdatera din blogadress i min inspirationslista... *suck* Så mycket läckert! Var ju bara tvungen att kommentera på detta inlägg då din lykt-Tilda är helt gudomligt färglagd!! Förstår att du sitter och pillar i 2 timmar med färgläggningen om det här är resultatet... Grymt läckert!!

  Nyårskramar
  Linda

  SvaraRadera