Summa sidvisningar

tisdag 7 december 2010

Ännu mera JUL!Har den gångna helgen varit på jättetrevligt slalomläger i Vemdalen med hela familjen och ca 260 personer till!! 
Betalar just nu ett pris i form av ganska svullna och ömma knän men det är det värt för tre dagars härlig skidåkning. Ganska kallt har det varit men emellanåt ett helt strålande vackert väder . Tog några bilder med mobilen som jag bara måste dela med mig av...gör ju tyvärr inte verkligheten rättvisa men ändå :)

Otroligt vackert med snötäckta träd på väg upp på fredagsmorgonen...... nästan framme ...


 Utsikt från toppen av Skalet på  lördagmorgonen:


 Makalös utsikt med dimma som ligger kvar i dalarna mellan fjällen men strålande sol på toppen...såna här vyer gör verkligen gott för själen :) !!


Liiite pysslat har det blivit sen sist också, men inte hälften så mycket som jag hade önskat, varför kan man inte köpa extratid på lösvikt :( ?!

Förra helgen var vi på väg till Stockholm för att  hälsa på goda vänner, men tyvärr fick vi vända efter 10 mil pga snöoväder med bilolyckor, avstängd väg och hiskeliga köer som följd. Tråkigt, men vi ska inte klaga som klarade oss helskinnade hem igen. Ett rejält plåster på såren var också att jag kunde vara med på mysig pysselträff på lördagen, TACK Hella! Ett kort hann jag med ( snabb som blixten =) ... ), vikningen finns beskrivning på här, på StampARTic:Tilda med stjärna, färglagd med distresser, papper från Echo Park. Blev också DT-alster för Pysseltagen.

När man öppnar det:
Baksidan:


Gillar verkligen vikningen :)...

En liten hÄngla  har det blivit också:


Fjolårets julpapper från Maja Design, så fina att jag nog inte riktigt orkade klippa i dem då, haha :) , måste skärpa mig och sluta hamstra papper... hur snygga de än är så kommer det ju alltid nya och ÄNNU snyggare...
 Insida: Sen ett par kort med hemmagjord bakgrund,  roade mig alldeles särdeles en kväll med ett tips jag hittade här, StampARTic igen :). Stämpla med KLORIN! Fantastiskt kul, kan rekommenderas! Närmare beskrivning av detta kort finns här hos Pysseltagen...åsså liten närbild... 

Ytterligare ett kort med samma bakgrundsteknik ( lite konstiga färger på detta foto ser jag nu,  CS:en är VIT, inte rosa !). 


Använt Glimmermistar samt distressmistar i blå och lilaröda nyanser, diverse snöstjärnestämplar mm. Blomman är liksom den på förra kortet gjord av kaffefilter, till denna har jag använt TH/ Sissixdies Tattered Florals.

Jaha, det var allt jag hade att visa ikväll, ska nog sjunka ner i TV-soffan en liten stund innan det är sängdags.

Ha en riktigt trevlig kväll!!

KRAM! / Eva3 kommentarer:

 1. MEN ÅHHHHH du är ju bara såååå duktig och man blir lika förstummad av beundran VARJE gång!! =)

  Ha det så bra
  Kram kram Maritha

  SvaraRadera
 2. Flotte kort du lager og gratulerer som DT.
  Jeg la merke til at du også har samme Bloggnavn/adresse som min???Jeg har hatt min blogg siden 2007.

  Fra Eva Helen

  SvaraRadera
 3. Wow vilka bilder tjejen!!! Förstår att du inte kunde motstå att ta lite bilder... Korten är ju underbara de oxå!!

  OCH ett stort GRATTIS är på plats har jag sett idag!!! Kilade in hos StampARTic idag vad fick jag väl se??? Joho en ny DT som de har hittat och bjudit in till sig och så visade de en bild på personen (ingen aning) och ett kort. Hm, det där kortet vet jag minsann vem som gjort!! Det är ju min goa DT-Kollega EVA!!!

  Vilken ära tjejen, massa GRATTIS till dig!!!

  SvaraRadera