Summa sidvisningar

lördag 15 juni 2013

En hel drös studentkort...

...känns det som jag tillverkat sista veckorna. Efter att knappt ha gjort nåt alls i pysselväg sista månaderna, (en rejäl scrapsvacka helt enkelt) är det nästan så man får kreativ träningsvärk ... :).

Nu blev de flesta lite stöpta i samma form, kvantitet på bekostnad av originalitet kan man säga :), men för att över huvud taget hinna med så fick det inte gå för mycket tid åt tankearbete.

Så 5 dubbeltagkort blev det, och vitsen var bla att det lätt skulle gå att stoppa i ett presentkort vilket var vad alla fick... rationalisering även där :).
Beskrivning på vikningen hittade jag här hos superduktiga Marianne.


Första kortet glömde jag fota innan det gavs bort men övriga kommer här:
Sen till sist fuskade jag och byggde om ett befintligt kort till ett studentdito mha en minimal justering, en urklippt mössa från ett gammalt Maja Designpapper :), till en kille:


Ett av mina något långsökta alster kanske men just här passade det väl ganska bra... det ÄR well done att ha tagit studenten och då kan man ju fira med en well done köttbit och en öl :)...

Ha en skön helg!

KRAM! 
Eva

2 kommentarer:

 1. Så otroligt fint gjort! Jag gillar samtliga designer, men måste medge att jag är svag för det lila. Du är duktig och än en gång inspirerar du - och det i toppklass!
  Trevlig helg.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga studentkort du fixat. Gillar verkligen vikningen. Har sett den runtom i bloggvärlden, men inte testat själv än. Får bli ändring på det.. Det sista kortet blev med bra.. Visst är det well done att ta studenten. ;)

  Ha en härlig helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera