Summa sidvisningar

måndag 25 juni 2012

SommarSverige...

...är lite onödigt regnigt för närvarande, tycker jag faktiskt! Är just nu på resande fot och nu har det varit hällregn i snart 40 mil... fast fortsätter man tillräckligt länge i denna riktning lär man väl förr eller senare stöta på solen hopas jag :).

Passar på att blogga ikapp lite halvgammalt, idag ett par kort gjorda till StampARTic.
Först ett kort till den (nu redan avgjorda) junitävlingen som var en färgutmaning- använd svart , vitt och EN valfri färg. Min valfria blev uppenbarligen röd:


Motivet är en digi från Make it Crafty, färglagd med Prismapennor. Många veck på den klänningen...puh...




Sen ett kort till en DT-artikel sponsrad med kortkit inklusive motivstämpel från Whiff of Joy:


Även denna färglagd med Prismapennor, på Kraft CS.



Just nu är det faktiskt bara duggregn på rutan, minst hittills idag!! :) Kanske bättring på gång? Man kan i alla fall hoppas...

Ha en bra dag!

KRAM!
Eva

3 kommentarer:

  1. Superfina kort!! Som jag skrivit tidigare, du är grym på färgläggning :)

    Hoppas ni får en härlig semester helt utan regn!!

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar blogg du har med massor av inspiration och otroligt läckra alster!! Hittade till dig av en slump när jag sökte inspiration till färgläggning av Make It Crafty Stamps och det är jag glad för =) Har lagt till mig som följare av din blogg.

    Härliga kort båda två, fina färgkombinationer, snygga layouter och snyggt komponerat med dekor! Otrolig färgläggning och jag kan föreställa mig att den röda klänningen var en liten utmaning :)

    Ha en härlig helg!

    SvaraRadera
  3. Vilka underbara kort, gillar dem alla. Det här regnandet har jag tröttnat på nu och tycker vi har fått nog av det för hela sommaren. Kramar Katarina

    SvaraRadera