Summa sidvisningar

måndag 21 januari 2013

Efter igen...

Ja nu har jag halkat efter med bloggandet här igen, dags att komma lite ikapp!.  En del pysslat har det ändå blivit senaste veckorna... först ut detta kort som fick slå många flugor på smällen :) , inspirationsalster till januaritävlingen hos StampARTic som var en skissutmaning, DT-alster till Pysseltagen och sist men inte minst födelsedagskort till min mamma :) :Mer info om kortet finns här i Pysseltagens blogg. Den söta stämpeln är från Whimsy Stamps, här färglagd med Copics:StampARTic blev nyligen sponsrade av Heinekka, en finsk Scrapbutik och webshop. Teamet fick lite olika paket med papper mm, jag fick förutom fina papper några små burkar "Scrapbook Paint", typ acrylfärg, Glimmer glaze, stora bookplates och wellpapphjärtan.:


Instruktionen var också att använda så lite extramaterial som möjligt och till åtminstone ett alster inga maskiner eller specialverktyg. Hur svårt som helst faktiskt när hela ens pysselhörna är sprängfylld med kul grejor, haha!
Detta är ialla fall vad jag knåpade ihop, en altrad låda och ett kort:


 I lådan låg det en gång en födelsedagströja av en lite finare sort och med den följde då denna låda som har finessen inbyggt magnetlås i locket, himla praktiskt :). Kantstött och ful hade den dock blivit så jag målade alla kanter hörn och undersidan med den bruna acrylfärgen. Klädde sen med de olika pappren:


Locket. Kunde inte hålla mig från lite utstansade och embossade kugghjul, men i övrigt  är alla biljetter och "lappar" urklippta från pappren:


Den största bookplaten. Tänkte använda lådan att samla "bra att ha"kvitton och garantier i, därav texten (fånigt egentligen att skriva på engelska men själva ordet  "Kvitton" tyckte jag till slut såg så märkligt ut när jag tittat på det en stund så jag bytte till "Receipts"...ibland kan man faktiskt undra hur det står till med ens mentala hälsa när man hakar upp sig på såna saker ;)...) :

Baksidan.


 Lite detaljer:Och så kortet, helt utan maskiner, stansar och extragrejor (utom ett liiitet, litet extra snöre :) ) :


Stämpeln är en digi från Saturated Canary, färglagd med Prismapennor. Artikeln finns här, kolla gärna in resten av teamets läckra alster.

Till sist en rykande färsk Alla  Hjärtans-tag, bloggad idag hos Pysseltagen:


Detaljer om material mm finns här hos Pysseltagen.
Tyvärr fotad utan dagsljus, hemskt trist bildkvalitet :(. Hur sjutton ska man bete sig på vinterhalvåret, man är ju aldrig hemma medan det är ljust på vardagarna, så det gäller att dels vara hemma på helgen, att det inte är för molnigt de ynka timmar solen orkar över horisonten, samt att kommande veckas alster är helt färdiga att fota senast söndag lunch!! Sån framförhållning klarar jag bara vid enstaka tillfällen tyvärr. Fast nu har det faktiskt vänt ändå, om ett par månader är problemet ur världen ;)...

Baksidan:


Närbild på Tilda:Och som jämförelse motivet  fotat tidigare i dagsljus. En viss skillnad på färger...:(  :Nu ska jag slappa en stund i TV-soffan :)!

Ha en skön vecka!!

KRAM!
Eva5 kommentarer:

 1. Vilken bra låda för kvitton, de har en förmåga att hamna lite här och lite där.

  Båda kort en super fina. Vad duktig du är på att färglägga!

  Vinterkramen Anna

  SvaraRadera
 2. Allvarligt Eva...Copics!!!? Jag har suktat efter dom pennorna lääääänge nu...Såg kortet du målat i Stamparticbloggen (inlägget som inte gått ut än) och dog en smula inombords när jag såg färgläggningen!!! Fasicken!!! You are killing me!! HAHA! Jag måste ha pennorna.....UNderbara alster glömde jaga säga ;)

  Krampåre!

  SvaraRadera
 3. Helt underbara alster du gjort och jag bli mycket imponerad av hur fint du färglägger, vilket jag tycker kan vara svårt.

  Mvh. Maud

  SvaraRadera
 4. Lådan blev fantastiskt vacker. Den är så ljuvligt dekorerad, med fina färger och spännande material. Inspirerande, minst sagt.
  Och tagen; ljuvlig på alla sätt och vis, jag gillar den verkligen.

  Ta vara på dig.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Superfint allt!! Lådan är bara så fräck!! Men du första kortet till Pysseltagen - vad har du färglagt på för papper? Det kortet är underbart!!

  SvaraRadera