Summa sidvisningar

söndag 2 september 2012

Lite nytt och en del gammalt...

Hej igen!
Konstaterar att mitt pysseluppehåll inte går så bra, kan inte riktigt låta bli verkar det som... Jag veckopendlar ju numera mellan Sundsvall och Uppsala och tanken var att ligga lite lågt med pysslandet för att få tid till en massa andra nyttigheter... men det hade råkat smyga sig med lite Prismapennor och uppstämplade motiv i packningen, och dessutom har Pysseltagen fått in så mycket nytt och fint, bla nya TH-kit ... Så då blev det en liten tag av det, som idag även finns här i Pysseltagens blogg  med mera detaljer om material och tillvägagångssätt :)  :Fortsätter också mitt "mission" att blogga av lite "gammalt", Först en LO med foton på äldste sonen från förra säsongen, en makalöst solig och fin och helt perfekt dag i Åre, en sån som man får vart 5:e år typ :). (Jösses vad jag längtar tills skidsäsongen drar igång märker jag nu :)!! )Bakgrund av vit CS, lekt med Modeling Paste, Embossing Creme och mister i blått och grönt.

Sen ett bokkort till en god vän som fyllde 50 i våras. Motivet är färglagt med distressrefillers ( och har faktiskt egentligen ingen som helst fysisk likhet med festföremålet, möjligen en liten attitydmässig... :) ):Papper från Maja Designs Skärgårdsliv.


Och till sist ett litet grattiskort med en av mina favvo-Spellbinders och papper från Pion Design:
Ha en SKÖN SÖNDAG!!

KRAM!
Eva


6 kommentarer:

 1. Åh vad fint du skapar. Tagen är ju helt underbar. Fint embossat och stämplat. Bokkortet var ju häftigt!

  kram Anna

  SvaraRadera
 2. Sikke mange fine ting du har lavet.

  SvaraRadera
 3. Men så mycket fina kort, det ena finare än det andra.
  Gillar verkligen den tuffa tanten den va så rolig.

  Kram från Maud

  SvaraRadera
 4. WoW så mycket snyggt!! Såå inspirerande!!
  Kramis

  SvaraRadera
 5. jättefina alster du har gjort...och den mulliga tanten på 50-årskortet var helt suverän , får man fråga var du har hittat henne....?
  Agneta

  SvaraRadera
 6. Korten som du delar med dig av är så vackra att jag blir rörd! Bokkortet till Helena är underbart och det med papper från Maja Design's skärgårdsliv är fantastiskt. Du har sådan talang!
  Kram

  SvaraRadera