Summa sidvisningar

tisdag 3 april 2012

Dags " å skämmes" lite igen då...

...för nu har det gått nästan en månad igen utan tillstymmelse till inlägg här. Ber om ursäkt för det och tackar de tappra som ändå fortfarande kikar in här ibland :)!
Har heller inte riktigt koll på vad som bloggats här eller bara någon annan stans eller inte alls, så skulle det dyka upp en "repris" så är det bara att scrolla vidare ;P...

Tänkte  i alla fall samla ihop lite påskalster idag, för det känns på nåt sätt rätt i tiden just nu...

Måste bara börja med och vara lite lycklig över att mina can-canhöns (kortet finns i ett tidigare inlägg) kom topp 3 i "Make it colourful- #46-Autumn colours"!! :)


Till StampARTics  Marsutmaning "Gör något att ge bort påskgodiset i, med minst en fjäder" gjorde jag detta inspirationskort, ett teljuskort fast fyllt med Non-Stop:Stämpeln är en digi från Saturated Canary, färglagd med Prismapennor.


Hålet i Non-stopbehållaren är täckt med ett gelatinblad.


Marstävlingen hos Pysseltagen var att lifta detta kort i något avseende:


Har använt distressdynor och stains i gula och gröna nyanser, stämplar, embossing och mask mm. Godispåsar får man sällan för mycket av :) :


Motivet är en digi från Mo´s Digital Pencil, Visst är han söt, den ofrivillige kaninen :)?!


Färglagt med Prismapennor.


Avslutar påsktemat med ett par tags, nyligen visade hos Pysseltagen. Tuppen och "Glad Påsk"stämpeln är Pysseltagens egen design. Har stämplad på tag av Kraft resp grön CS, färglagt med Prismapennorna  och klätt baksidan med mönsterpapper från BoBunny.


Ha det gott och på återseende relativt snart hoppas jag :)!

KRAM!
Eva

4 kommentarer:

 1. Bloggen får man ta när man hinner får inte bli ett måste för då är det inget kul.

  Underbara alster du visar, gillar särkilt hönorna.

  Kram från Maud

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra alster, underbara!
  Önskar dig en Glad Påsk!
  Kram Ann-Charlotte

  SvaraRadera
 3. Vilka fullständigt breathtakingthings du har gjort! Underbara stämplar och detaljerna makalösa! Man blir så glad när man tittar på allt ffint du har gjort!
  Tittar snart in igen!
  Ha en bra helg!
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Vilka makalöst vackra alster, jag sitter här stum med tappad haka, såååå otroligt fina. Ha en fortsatt skön och Glad Påsk. Kramar Katarina

  SvaraRadera