Summa sidvisningar

måndag 28 februari 2011

Några kort och en LO...

...har jag gjort senaste veckorna men är som vanligt dålig på att blogga så detta blir ett litet uppsamlingsheat :).
Först ett DT-kort åt Pysseltagen  för någon vecka sen:


Bla härliga papper från Graphic 45 och några stämplar med stiliga damer :). Närmare beskrivning av kortet finns i Pysseltagens blogg.

Insida:


Baksida:


En LO från samma DT-paket, haft några foton på dottern liggande ett tag som jag tänkt scrappa och när nu modetemat låg i luften så kändes tillfället rätt. Ända sen hon var pytteliten har hon förundrat och roat oss med fantastiska utstyrslar och klädkombinationer, här är ett axplock:


Fortfarande nu när hon snart fyller 7 har hon ett uppenbart intresse för kläder, vilket ingen av brorsorna nånsin har haft ett uns av...
Mer detaljer kan man hitta här.

Ett par närbilder:
Fyller sju gör hon som sagt ganska snart och för omväxlings skull har jag varit ute i god tid med grattiskort:


Stämpeln är från underbara Kraftin´Kimmie, ett Annie Rodrigue-motiv, Svanprinsessan. Har inte sparat på glittret här direkt, haha!

Även mellansonen fyller år snart och jag chockade mig själv med att också här vara ute i god tid. Blev även bidrag till februaris kortskissutmaning på Svensk Scrapbooking:


Ett Magnolialejon med hemgjord bakgrund.


Och till sist ett grattiskort utan närmare specifikation. Har ett antal färdigfärglagda motiv liggande som inte blivit av att använda. När jag behöver pyssselterapi men är alldeles för trött för att vara kreativ och hjärnan är fullkomligt urblåst och idélös, då brukar jag fäglägga! Otroligt vilsamt och avkopplande.
Tänkte mig att jag ändå skulle försöka beta av lite av detta lager och få till några kort, så här är ett :Lite nya Inkidopapper och gamla minirosor.

Dags att skutta i säng, en hård vecka väntar :)!

Kram / Eva

3 kommentarer:

 1. Så mycket fint du har gjort!!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. VAd mycket fint du gjort! Skrattade gott och LO:n och dottern för kärlek till kläder :)

  SvaraRadera
 3. Dom är helt underbara Eva;) Såg några live hos Inger igår, wow.

  Jättekramar Erika

  SvaraRadera