Summa sidvisningar

onsdag 25 maj 2011

Diverse...

...alster av olika sorter har det blivit sista veckorna, men klent med uppdateringar dock. Har ändå legat i lite grann, har bl a ägnat en hel del tid åt att tota ihop en artikel/ tutorial  om KALLIGRAFI för StampARTic.   Den blev lite lång så det fick bli en Del 1 och Del 2. Ta gärna en titt om du är lite skrivsugen :)...

Från Inger på Pysseltagen kom ett härligt DT-paket med bla Tissue Paper. Nytt för mig men jättekul att jobba med. Altrade ett par av mina trista plåtburkar som jag har på skrivbordet:






Närmare beskrivning finns här i Pysseltagens blogg.

En LO har det också hunnit bli av DT-grejorna, medföljde även en massa snygga metalldekorationer:



Vi har äääntligen skaffat en fungerande skrivare så nu kan jag skriva ut foton att scrappa när helst andan faller på! 

Lite detaljerbilder:







Ytterligare beskrivning av material finns här.

Några kort har jag hunnit med också, bla ett beställningskort till ett dop med denna nyinköpta ursöta "Lily of the Valley"- stämpel:


Så här blev kortet ( som uppenbarligen är till en liten flicka :) ):




Baksida:


Insida:


Jaha, det får räcka för idag tror jag. Ska försöka komma i säng i vettig tid i kväll, har nattsuddat lite för mycket sista tiden och är såå himla tröött...

Ha det gott!
Kram/ Eva

lördag 7 maj 2011

Hänglapojke

Megakort ( kan man säga så?!) inlägg idag, har hjärnstillestånd efter jobbnatt. Tänkte visa ett (för mig) ovanligt snabbt ihopsnickrat kort till en liten 1-åring. Sparsamt dekorerat (lite p g a tidsbrist...:)) Också gjort till Just Magnolia/ H&S utmaning Anything Goes med äkta el falska sömmar som tillval. Vita ditritade stygn finns men syns knappt, tror min vita penna börjar bli trött oxå...



Ha en trevlig helg!
Kram/ Eva

måndag 2 maj 2011

Uppsamlingsheat i 110...

Sitter just nu i bilen  (på passagerarsidan alltså) på väg hem från Dalsland där vi tillbringat en del av påsklovet hos släkten... ca 8 tim restid... helt bortkastad dyrbar tid...Fast inte helt! Upptäckte att det går utmärkt att använda laptopen i bilen med telefonen som modem. Med min fallenhet för åksjuka fungerar det bara på fina raka vägar men det går i alla fall!. Så här kommer ett litet uppsamlingsheat av sånt som inte visats i denna blogg.

Först ett ganska nygjort kort, inspirationsalster till StampARTics Maj-tävling, Kort med tema SOMMAR och form som associerar till sommar / picknick!  Kolla in tävlingen och de övriga tjejernas läckra alster här.


Badring, stämpelmotiv och det blå "vattnet" är färglagt / infärgat med distresser.


Sen en flasktag till en flaska gammal fin konjak som gavs bort i 65-årspresent. Närmare beskrivning av den finns här i Pysseltagens blogg:





Slutligen ett kort gjort för ett tag sen till en StampARTic-artikel sponsrad med fina papper från Papirdesign:




Hmm, nu börjar vägen bli för krokig, bäst jag slutar i tid innan det händer otrevliga saker med datorn...

Ha en fin vecka!
Kram / Eva