Summa sidvisningar

torsdag 20 januari 2011

Nyårslöften, Maja Design mm

Trött, trött, trött... nu har det varit värsta vintern i 3 månader och man kan räkna med att det  är i stort sett lika mycket vinter kvar. Snön och kylan kan jag leva med ( fast det kan ju finnas nån måtta på det med), men mörkret- blää... Om man glömmer att titta ut genom fönstret  på jobbet vid lunchtid så kan man tro att det är evig natt, mörkt när man åker hemifrån, mörkt när man kommer hem och har man otur och det är mulet på helgen finns det ju knappt dagsljus att ta ett ordentligt foto i  :(   Ursäkta gnället. Men jag tycker att just mörkret tär mer och mer på humör och ork ...ett ålderstecken kanske?
 Tur man har sin kära hobby som lyser upp i tillvaron lite grann :). Dessutom så brukar det ju faktiskt till slut komma ljusare tider, det kan ju hända  att det inträffar även i år...

Pysslat på en del har jag gjort i alla fall!  Det första inlägget hos StampARTic som jag var delaktig i handlade om nyårslöften, ffa relaterade till ens skapande, och skulle även inbegripa en förvaring för dessa löften. Till detta använde jag en liten bokask från Pysseltagen som fiffades till med lite guldacrylfärg och papper från Paper Loft ( tidsbristen runt jul och nyår var total så jag var liksom tvungen att slå flera flugor i en smäll där :) , har alltså visats ett par gånger förut men kör en repris även här ;)  )   :




Hur det går med nyårslöfte 2 och 4 tänker jag inte kommentera. Men jag räknar med att det kommer ett riktigt stort DHL-paket imorgon :)... 1:an och 3:an går halvhyfsat hittills och 5:an är ju sällan ett problem ;)

Bokaskarna kommer i 2-pack så den andra , lite mindre, blev utsatt för lite distress-, mist och UTEE-experiment:

Motivet, ovalen i mitten, är mistad och embossad med 5-6 lager UTEE, har smält in lite Perfect Pearl i rött, grönt och guld samt lite microbeads ( pyttepärlor från MS). Till sist stämplat i den fortfarande varma embossingen .

Lyckas tyvärr inte fånga skimret på bild  (har jag nämnt att ljuset är urtaskigt?? ) Helheten blev kanske sådär men det var i alla fall kul :) !

Senaste artikeln för StampARTic var sponsrad av Maja Design, den helt UNDERBARA kollektionen "Ska vi ta en fika?" HUR gör hon för att hela tiden lyckas överträffa sig själv med fantastiskt vackra och välkoordinerade papper?
Det blev två inlägg, ett första med kort och ett andra med olika askar och annat.

Här är vad jag bidrog med till dag 1:


Stämpeln kommer från Crafter´s Companion, riktigt söt den också tycker jag :). 


Sen ett kort med kaffetema, stämpeln är Henri från Kraftin´ Kimmie- gillar honom också!


Underbara papper...



Och till sist ett stafflikort i grönt och lila:


 Stämpel från Belles´n Wistles...



Med lite egengjorda lila blommor och "köprosor". Textstämpel från Stempelglede.




Till dag 2 blev det en ask i vintagestuk. Första gången i världshistorien tror jag, som jag använder en färdig "vintagebild",  känns som lite "fusk"( larvigt för jag tvekar ju inte att använda andra färdigköpta dekorationer :)  )  men det snabbar ju på processen en hel del :)...har i alla fall haft på Crackle Paint  Rocky Candy och "tufsat till" den lite :




 Stora blomman är gjord m h a TH dies Tattered Florals- mycket användbar !



Har också hunnit med ett par beställningskort under veckan, först ett till en 4-årig kille ( mycket killaktig kille sas det så jag passade mig noga för blommor och rosetter, fast lite glitter gick inte att låta bli :)  ):


Stämpel från Stampavie .

Insida:

 Baksida:



Och slutligen ett 40-årskort:


BoBunnypapper som är något år gamla och stämpel från Tickled Pink Stamps- Lil´Lolitas 60´s Mod Ivy.


Och insida:




Det var vad jag hade att visa idag.

Önskar alla en riktigt trevlig helg!! ( min börjar imorgon, är ledig och ska passa på att titta på lite dagsljus, jippii!!!)

Ha det gott !

Kram / Eva



onsdag 12 januari 2011

Var går skamgränsen...

...för hur slö man får vara med att uppdatera sin blogg? 1 månad kanske, då klarar jag mig med några dagars marginal. Tiden vill liksom inte riktigt räcka till till både pyssel och bloggande, men pysslat har jag ialla fall gjort en del, om än alldeles för lite. Har jobbat över jul och mellandagarna men var ledig 1 v efter nyår. Tillbringade den med skidåkning i Idre och sen badmintoncup i Ö-vik , trevligt men inte mycket pysseltid.

På nyårsafton knåpade jag i alla fall ihop en liten present till festens värdinna, ett par små stämplade blockljus med tillhörande presentförpackning:


 TH-stämplar...

 Smällkaramellask enligt beskrivning som finns i 2010:s julnummer av Magnolia Ink. Har även gjort en liten beskrivning som kommer i Pysseltagens blogg i morgondagens Tips&Trix:


Närbild...



StampARTic blev sponsrade med jättefina stämplar, papper mm av Paperella, en finsk web-shop. 
Detta är vad jag gjorde av materialet:


Två present/ godispåsar med söta Popcorn the Bear- stämplar från Crafter´s Companion. Pappren kommer alla från en 6x6" Mini Pad  "Sugar Cookie" från Nikki Sivils Scrapbooker.

Baksidor:


Ett kort med sötbjörnarna  blev det också:



Kika in här för att se resten av teamets alster, helt underbara :)...

Nu ska jag skutta i säng, med ambition att återkomma snart ( i helgen kanske?!) med ny uppdatering :)

Ha det gott och tack för alla snälla kommentarer !

Kram/ Eva